WIE ZIJN WE

Een optiekzaak met oog voor méér!

Welkom op onze website.

WAT WE DOEN

Ons aanbod

Graag staan wij u bij met professioneel en eerlijk advies in uw zoektocht naar de perfecte bril.
We hebben een zeer uitgebreid aanbod aan monturen en blijven steeds op zoek naar eigentijdse en toffe brilcollecties die iets kunnen toevoegen aan uw persoonlijkheid.
Wenst u graag een modern, speels, stijlvol of toch liever een klassiek montuur? Wij hebben steeds een ruime keuze.
Uw bril is bij ons in goede handen. Wij garanderen jullie een goede service na verkoop.
Met ons serviceplan voor brildragers, krijgt u immers tot 3 jaar garantie!

Hierbij een greep uit onze collecties:

NEW: YELLOWS PLUS

ALBERT I’M STEIN – BINOCHE – BBIG – BOSS – BVLGARI – CAROLINE ABRAM- CHLOÉ – DAVID BECKHAM – DOLCE & GABBANA – ETNIA BARCELONA – ISABEL MARANT – LIU JO – MUNIC EYEWEAR – MYKITA – NATAN – OAKLEY – PORSCHE DESIGN – PRADA – PRODESIGN DENMARK – RAY-BAN –  SERENGETI – SILHOUETTE – TREE – TOM FORD – SEALED – VICTORIA BECKHAM

HOE WE TE WERK GAAN

Glazen op maat

Wij werken enkel met glazen van de beste kwaliteit. Enkel zo kunnen wij u het beste en zuiverste, vertekeningsvrij zicht garanderen. Wij houden ook steeds de optiekmarkt ‘in het oog’ om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glazen en hun verschillende behandelingen.

Een perfect zicht begint bij een perfecte meting en montage. Wij maken gebruik van meettoestellen en slijpautomaten van echte topmerken. Deze stellen ons in staat om zeer precies uw ogen op te meten, de parameters van uw montuur en glazen te bepalen en uw glazen in te slijpen met de grootste zorg voor kwaliteit.

Uw bril is bij ons in goede handen. Wij garanderen jullie een goede service na verkoop.
Met ons serviceplan voor brildragers, krijgt u immers tot 3 jaar garantie!

ONZE ZONNEBRILLEN

Een ervaring
voor uw zicht

Wij bieden jullie een ruime keuze aan zonnebrillen en sportbrillen, en dit met optimale bescherming voor uw ogen.
Zonnebrillen zijn meer dan alleen een modeartikel of enkel een fashion statement. Een goede zonnebril geeft u ook de nodige bescherming tegen schadelijk UV stralen.

Van klassiek tot trendy, gekleed tot sportief, optimaal voor het autorijden of sporten. Wij proberen aan al uw wensen te voldoen. Kom gerust langs om vrijblijvend onze nieuwste collecties te bekijken en passen.

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een aangepast assortiment vol leuke kleuren of stoere vormen.

Uw zonnebril kan ook voorzien worden van glazen op uw sterkte. Dit aan zeer aantrekkelijke prijzen. Kom langs voor meer info of contacteer ons voor de laatste acties.

Hierbij een greep uit onze zonnebril collecties:

BOSS – BVLGARI – CHLOÉ – DAVID BECKHAM -DOLCE & GABBANA – ETNIA BARCELONA – EVIL EYE – ISABEL MARANT – LIU JO – OAKLEY – PORSCHE DESIGN – PRADA – RAY-BAN – SERENGETI – TOM FORD –  YELLOWS PLUS – VICTORIA BECKHAM

ONZE CONTACTLENZEN

Elk oog is anders.

Elk oog is anders.
We bieden daarom een breed assortiment contactlenzen en onderhoudsproducten aan. Zowel voor de populaire zachte dag- en maandlenzen als voor maatwerklenzen kan u bij ons terecht.

Waarom contactlenzen?
Natuurlijk vindt u bij ’t Brillenhuys een grote collectie leuke brilmonturen. Niets mis met een bril dus, maar toch kennen contactlenzen ook veel voordelen boven een bril. Contactlenzen geven een natuurlijk uitzicht, doorstaan modetrends, dampen niet aan en geven een breder gezichtsveld. Bij hogere sterktes ervaart u minder vervorming en lenzen zitten niet in de weg bij het sporten.

Wilt u graag online lenzen bestellen?
Ontdek ons ruim assortiment op onze webshop.

Let wel: Kom zeker minimum 1x per jaar langs voor een oogmeting en grondige controle.
Lenzen vereisen echter maatwerk: welke lenzen u ook verkiest, zij moeten op basis van verschillende metingen aan uw ogen worden aangepast.

Koop dus niet zomaar eender welke lenzen en doe geen aankopen in de supermarkt of op internet zonder professionele aanpassingen te laten uitvoeren.
Laat minimum jaarlijks de passing van uw lenzen controleren.

Uw ogen zijn een kostbaar bezit.  Daarom gaat u met uw contactlenzen niet over één nacht ijs.
Er is ook een groot aanbod aan contactlensvloeistoffen op de markt. Het is echter belangrijk dat u de juiste vloeistof gebruikt bij de juiste contactlens.
Ga dus zeker niet zelf experimenteren bij comfortproblemen, maar kom langs en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

PROFESSIONEEL EN EERLIJK ADVIES

Zoektocht naar
perfecte bril

Graag staan wij u bij met professioneel en eerlijk advies in uw zoektocht naar de perfecte bril. Eén ieder van ons team, heeft een uitgebreide opleiding kleur-en stijladvies gevolgd. We hebben een zeer uitgebreid aanbod aan monturen en blijven steeds zoeken naar nieuwe, eigentijdse en toffe brilcollecties die iets kunnen toevoegen aan uw persoonlijkheid.