‘t Brillenhuys in een nieuw jasje

Bij ‘t Brillenhuys innoveren we steeds opnieuw in een ultieme ervaring voor onze klanten! Dat begint uiteraard bij een mooie, maar ook performante website. Hier zoeken onze klanten hun lenzen, zonnebrillen of vloeistoffen of misschien wel de nodige info om ons te contacteren voor service. Onze vernieuwde website laat toe alle producten op een makkelijke manier te bestellen én te laten leveren aan huis. Ben je niet op zoek naar een nieuwe bril, lens of toebehoren, maar eerder naar duidelijke info die wij bieden ivm service en onderhoud? Ook dat kan je vinden op onze nieuwe site. Kortom, alles zit in een nieuw jasje! Laat ons gerust weten wat je ervan vindt, dan gaan we nog verder aan de slag om jouw ervaring te verbeteren! Groetjes, ‘t Brillenhuys

Share this post